Mål og miljø

Meget mer enn
god kaffe

Bak meget mer enn god kaffe, ligger en drøm om å etablere et kundeforhold som ikke bare tar bærekraft og samfunnsansvar på største alvor, men som skal bevise at det er mulig å bygge sunn og god business gjennom å gjøre verden til et bedre sted.

Kontorkaffen er en liten post i regnskapet, men et viktig kjøp i bærekraftsammenheng. Helt nødvendige endringer i kaffeindustrien, kan starte med den kaffen du nyter hver dag. Vi har utviklet en ny forretningsmodell som allerede begeistrer mange; hvor verdier som å dele, inkludere, samarbeide og ta hensyn, er sentrale. Vi ønsker å representere en kapitalisme som gir en bedre, grønnere og mer inkluderende verden.
Kontakt
Kontakt
Vi får vår kaffe levert fra Cemo AS som kjøper kaffebønner direkte fra bønder og kooperativer. Ved å hoppe over de tradisjonelle eksportør- og importørleddene sikres at bøndene betales direkte, noe som igjen fører til anstendige levekår for arbeiderne og gir bøndene rom for å videreutvikle sin produksjon, og dermed fortsette å satse på kvalitetskaffe.

Bærekraftig utvikling er miljø. Det handler om å ta vare på behovene til mennesker som lever i dag, uten å ødelegge fremtidige generasjoners mulighet til å dekke sine.

Vi er til for bedriftseiere som vil servere sine ansatte skikkelig kaffe, og samtidig være trygg på at kaffen bidrar til å gi mennesker i kaffeproduserende land utvikling og bedre liv.