Kvalitet siden 2009

Kronen av kaffeløsninger

Totalleverandør

Kronen Kaffe er totalleverandør av kaffemaskiner, vannmaskiner, vendingmaskiner, kaffe og te.

Knapt noen drikker mer kaffe enn vi nordmenn. Ja, faktisk er det vi som drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland.

Kaffe er ikke bare en drikk. Kaffe er kultur, kaffe er hygge, kaffe gir den ekstra energiboosten som ofte er nødvendig på kalde, mørke skandinaviske morgener.

Kronen Kaffe leverer ikke bare kaffe. Vi forvalter en skandinavisk kulturarv. For oss handler det derfor om å finne rett kaffeløsning til bedriften din, gjennom et bredt utvalg i kaffemaskiner og kaffetyper. Det er slik vi sørger for å sette kronen på kaffeopplevelsen.
Kontakt

Meget mer
enn god kaffe

Kontakt
Kronen Kaffe har fokus på økologisk, bærekraftig og rettferdig kaffe.

Vi får vår kaffe levert fra Cemo AS som kjøper kaffebønner direkte fra bønder og kooperativer. Ved å hoppe over de tradisjonelle eksportør- og importørleddene sikres at bøndene betales direkte, noe som igjen fører til anstendige levekår for arbeiderne og gir bøndene rom for å videreutvikle sin produksjon, og dermed fortsette å satse på kvalitetskaffe.

Som en aktør med fokus på samfunnsansvar er vi også en aktiv samarbeidspartner for blant annet Stavanger Oilers, Stavanger Golfklubb, Sola Håndballklubb, Sola Golfklubb og Varmestuens venner.

Vi er stolte over å kunne utgjøre en liten forskjell - både lokalt og globalt!